Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Tehetséggondozás

Tehetséggondozás

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Tisztán a coachingról, tisztán rólad! elnevezéssel szakmai konferenciát tartottak Gyöngyösön fiataloknak, kezdő vállalkozóknak. A coaching egy új, sokak számára még ismeretlen segítő szakma Magyarországon.

A TeA, vagyis a Tehetségek Akadémiája egy élet-menedzselési, tanácsadói program, melynek első konferenciája kifejezetten diákoknak és leendő cégvezetőknek szólt. A Hotel Opálban megrendezett eseményen kerekasztal-beszélgetés és előadások várták az érdeklődőket.

Dr. Király Zsolt, a Tehetségek Akadémiájának életre hívója a tehetség-gondozásról beszélt. Mint mondta: mindannyiunkban ott lakozik a lehetőség, ami csak kiteljesedésre vár. Az igazi tehetséggé váláshoz azonban adottságaink mellett elvégzendő munkára, teljesítményre és tapasztalatokra is szükség van. Talán még ennél is fontosabb saját magunk megismerése és a környezetünkkel való helyes viszony alakítása – tette hozzá a szakember.

A Tehetségek Akadémiájának szakemberei között találunk képességfejlesztési és tanulástechnikai szakértőt, klinikai és nevelés-lélektani szak- pszichológust, értékesítési folyamat szakértőt, és coachokat is.


Tovább az archívumra