Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Bővül a Rosenberger

Bővül a Rosenberger

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

50 új munkahely teremtését jelentette be a jászárokszállási Rosenberger. Bár a cég területén még csak most kezdik el építeni az új szerelőüzemet, a vezetőség már most újabb fejlesztéseket készít elő.

Új szerelőüzem építését jelentette be a jászárokszállási Rosenberger. A cég így újabb munkahelyeket teremt a településen. Arról, hogy milyen lehetőségeket lát a vállalat Jászárokszálláson és hogy minek köszönhetőek az újabb és újabb bővítések, Peter Rosenberget kérdeztük.

– A cég jelenleg egy nagyon erős növekedési ütemet tud felmutatni nem csak itt Magyarországon, hanem külföldön is. Reméljük, ez a következő években is így fog alakulni. Jól érezzük magunkat Jászárokszálláson és reméljük, hogy a következő években újabb bővítésekre lesz lehetőség – fejtette ki a tulajdonos.

Bár az 50 új munkahelyet adó szerelőüzem építése még csak most kezdődik, a cég és a város vezetősége már most az újabb bővítésekről tárgyal.

Gegely Zoltán polgármester szerint bíztató jel, ha egy cég a bővítés mellett dönt. Beszélt arról is: immár 4000 munkahely van az ipari parkban, amiből minden második dolgozó a Rosenbergernél dolgozik.

Ünnepi beszédében Csepreghy Nándor helyettes államtitkár elmondta, Magyarországon a jövőben az eddiginél is több, a cégek fejlődését segítő uniós projektre lehet majd pályázni.

Az új munkahelyek teremtése mellett a cég folyamatos tárgyalásokat folytat a város vezetésével is. Egy régóta fennálló helyzet megoldásán dolgoznak. Szeretnének az üzemben a kisgyermekes anyukáknak egyműszakos munkarendet kialakítani, így segítenék a munkába állásukat.


Tovább az archívumra