Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Palik Tibor az MME elnöke

Palik Tibor az MME elnöke

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Palik Tibor lett a Mátrai Munkaadók Egyesületének új elnöke és az elnökség 7 tagúra bővült. A tagság errőlközgyűlésén döntött, ahol többek között beszámolót hallhattak a 2013-as év tevékenységéről és az idei év költségvetését is elfogadták.

Mozgalmas év volt a tavalyi – hangzott el a közgyűlésen, amit a 2013-as év beszámolójával kezdtek. Farkas András az egyesület elnöke nehezményezte, hogy kezdeményezésükre – amely a félórás ingyenes belvárosi parkolásra irányult- nem született érdemi válasz az önkormányzat részéről, és javaslataikat nem vették figyelembe.

A közgyűlés fontos napirendi pontja volt, az elnökválasztás, mivel Farkas András 1 évre vállalt mandátuma lejárt. A tagság Palik Tibort választotta az egyesület új elnökének, aki elmondta, hogy saját célkitűzései mellett folytatni szeretné elődei, Báry Péter és Farkas András által elkezdett munkát.

A munka jobb elosztása érdekében az elnökségi tagság 5-ről 7 főre bővült – tette hozzá az új elnök. Munkáját a jövőben Tari Attila és Báry Péter mellett, új tagként segíti Viczán Péter, Kovács Tibor, Szekrényes Tamás és Orbán Tamás. Hagyományos rendezvényeiket az idén is megszervezi k- mondta, és folytatni szeretnék egymás tevékenységének megismerését.


Tovább az archívumra