Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Két új alelnök a TDM-nél

Két új alelnök a TDM-nél

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A tudatos jövőépítés szakasza kezdődik a Gyöngyös-Mátra Turisztikai Közhasznú Egyesületnél. A TDM-szervezet munkáját a jövőben két alelnök segíti, akiket a keddi Fórumban kérdeztünk elképzeléseikről.

Nagy Róbert és Dunai György Sándorné alelnökként segíti Kósa László elnök munkáját a jövőben a Gyöngyös-Mátra Turisztikai Közhasznú Egyesület élén. A két szakember a keddi Fórumban beszélt elképzelésiről. A borász Dunai György Sándorné szerint a borágazat fontos kitörési pont lehet a mátrai turizmus fejlődésében.

A marketing-szakember Nagy Róbert úgy fogalmazott: a lendületet és az előre gondolkodást szeretné képviselni a szervezetben, amelynek legfontosabb feladata a Mátra egészének népszerűsítése.

A legutóbbi közgyűlésen újraválasztott elnök, Kósa László azt mondta: a turisztikai szervezet életében lezárult az építkezés időszaka, a jövő tervezésében pedig a két alelnök elképzeléseire nagyban támaszkodnak majd.

Kósa László azt mondta: egyre nagyobb az érdeklődés a Mátra iránt, egyelőre leginkább a belföldi turisták részéről. Ezzel együtt egyre több külföldi vendég is érkezik a Mátrába, a jövőben tovább szeretnének nyitni feléjük.


Tovább az archívumra