Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Kitiltaná a kamionokat a Jobbik

Kitiltaná a kamionokat a Jobbik

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Kitiltaná a kamionokat az Olimpia útról a Jobbik. A párt helyi képviselőjelöltje az utca lakóitól több mint nyolcvan aláírást gyűjtött össze ennek érdekében. Ezeket átadta Kévés Tamás jobbikos önkormányzati képviselőnek, aki azt ígérte: mindent megtesz majd, hogy a kezdeményezést a szakemberek is megvizsgálják.

Kovács Zoltán, a 10-es számú választókerület jobbikos önkormányzati képviselőjelöltje – mint mondja – civil kezdeményezésként az Olimpia út lakóitól több mint nyolcvan aláírást gyűjtött össze annak érdekében, hogy az utcából tiltsák ki a tehergépjárműveket, mert azok sok bosszúságot okoznak az ott élőknek.

– A tehergépjárművek nagyon közel haladnak el a házak homlokzatához. A rezonancia folyamatosan rombolja a házak állagát, vakolatot, nyílászárókat. Jelentős a zajterhelés is a kamionok miatt, és ezt éjjel-nappal tapasztalhatjuk – fogalmazott Kovács Zoltán, aki szerint ráadásul veszélyes is a nagy kamionforgalom a sok idős által lakott városrészben.

A képviselőjelölt azt mondta: a teherautóknak inkább a Pesti utat kellene használniuk, az ugyanis alkalmasabb a teherforgalomra. Kovács Zoltán az aláírásokat tartalmazó ívet Kévés Tamás jobbikos önkormányzati képviselőnek adta át, aki megígérte, hogy a megfelelő helyre továbbítja majd a nyolcvan lakó kérését.

Kévés Tamás a párt gyöngyösi polgármesterjelöltjeként kérdésünkre azt is hozzátette: az ehhez hasonló kérdések az egyéni választókerületi programokban is helyet kapnak majd.


Tovább az archívumra