Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Kész a program

Kész a program

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Adócsökkentést valamint egy kedvezményeket biztosító városkártya bevezetésének tervét is tartalmazza a Jobbik gyöngyösi választási programja, amelyet szerdán mutatott be Kévés Tamás, a párt polgármesterjelöltje. A Jobbik programja öt területen fogalmazza meg a párt elképzeléseit. A Jobbik gyöngyösi kampányát Pörzse Sándor vezeti.

Elsőként a Jobbik mutatta be gyöngyösi választási programját, amelyet egy tízezres példányszámban kinyomtatott kiadványban ismertetnek meg a választókkal. A programnak öt jól elkülöníthető eleme van.

– Megélhetés, önnfentartással kezdjük. Ebbe beletartozik adócsökkentés és egy tíz százalékos kedvezményre és félórás ingyenparkolásra jogosító városkártya bevezetése is – mondta Kévés Tamás.

A többi négy pontban egyebek mellett városőrség és mobil rendőrőrsök felállítását, az önkormányzat működésének átvilágítását, továbbfejlesztett házi segítségnyújtási rendszert, az ingyenes egészségügyi szűrővizsgálatok kiterjesztését és közösségbarát, a lakosság véleményét figyelembe vevő városvezetést ígér a Jobbik. A párt városi programja ezek mellett a választókörzetek programjával egészül ki.

Kévés Tamás a sajtótájékoztatón bemutatta Pörzse Sándort, aki a párt választási kampányát vezeti a városban. A szakember úgy fogalmazott: az országgyűlési választásihoz hasonló hangvételű kampányra készülnek, amelynek során rámutatnak ugyan az esetleges visszaélésekre, de nem terveznek beszállni a sárdobálásba.


Tovább az archívumra