Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Ironman az autistákért

Ironman az autistákért

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Közel 300 ezer forintot gyűjtött össze az Autista Segítő Központnak Nádudvari Péter a balatonkenesei Ironman versenyen. Az összegyűjtött pénzt előreláthatólag a fiatalok zenei fejlesztésére, valamint az utaztatási költségek finanszírozására fordítják majd.

3,8 km úszás, 180 km kerékpározás, 42 km futás. Folytatva az elmúlt évek hagyományait, Nádudvari Péter idén is egy általa választott sportverseny teljesítésével segítette az Autista Segítőközpont lakóit. Péter 13 óra 48 perc alatt teljesítette úszva, futva és kerékpározva az összesen több, mint 225 km-es távot. Az egyébként sem könnyű versenyt az időjárás még nehezebbé tette.

A célvonalon Péter édesanyjával, barátnőjével és kollégáival futott át. Azt mondja, az Ironman sikeres teljesítésében nekik is komoly szerepük volt. Szurkolással, a frissítő pontokon étellel, itallal és izomlazító masszázzsal segítették. Holtpontokat azonban így is le kellett küzdenie.

Az Ironman teljesítésével Péter közel 300 ezer forintot gyűjtött össze a gyöngyösi Autista Segítő Központnak. Az összeg a bentlakók zenei fejlesztését és utaztatását szolgálja majd. Péter jövőre is szeretné folytatni a jótékonykodást. Versenyt és célcsoportot azonban még nem választott.


Tovább az archívumra