Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Patthelyzet

Patthelyzet

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Sem a baloldallal, sem a Jobbikkal nem hajlandó együttműködni a helyi Fidesz Gyöngyösön. A párt városi alelnöke ma sajtótájékoztatón utasította el az együttműködés lehetőségét. Tatár László szerint a képviselőtestületbe bejutott pártok pozíciókra vadásznak, amihez a Fidesz-KDNP nem hajlandó asszisztálni. Tatár László szerint egy időközi választás sem ártana a város érdekének.

Tatár László, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje mai sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: „Gyöngyösnek határozott vezetésre, nem pozíciófoglalások mentén alakult érdekszövetségre van szüksége”, ezért a Fidesz képviselői nem lépnek szövetségre nem a baloldallal, sem a Jobbikkal.

– Meggyőződésünk szerint mind a bal-mind a jobboldali szélsőségek ártanak Gyöngyösnek, ezért nem vállalható sem a sehova nem vezető radikális jobbikos-, sem a széteső baloldali út. – mondta a volt polgármesterjelölt.

Tatárt László visszautasította a Jobbik korábbi felvetését is. A Jobbik ugyanis csak akkor lenne hajlandó együttműködésre a testületben, ha abban mind a három párt részt vesz. Tatár László felvetésünkre, hogy ellenállásuk ebben a helyzetben akár időközi választáshoz is vezethet, azt mondta: az nem ártana Gyöngyös érdekének.

– Én úgy gondolom, Gyöngyös érdekének nem ártana, de ne szaladjunk ennyire előre, miután politikai egyeztetések még nem történtek. A Fidesz-KDNP-t a város megválasztott polgármestere még nem kereste meg. – tette hozzá.

Tatár László arról is beszélt: választási vereségük a lokálpatrióták indulása miatt történt, a civil szervezet ugyanis megosztotta a polgári oldal egységét.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
A magyarság totemállatainak nyomában - ismeretterjesztő film
15:21
Gyöngy Nemzetközi Folklórfesztivál 2019. – Nyitógála - Észak-Macedónia
15:30
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
15:50
Zongoraavató hangverseny (részlet)
16:06
Fórum 1. rész – közéleti magazin - ismétlés
16:32
Reklám
16:34
Fórum 2. rész – közéleti magazin - ismétlés
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Adventi kalendárium
18:09
Hit világa – vallási műsor – ismétlés
18:17
Hangverseny J. S. B A C H műveiből - A Savaria Barokk zenekar koncertje (részlet)
18:20
Tallózó – válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:40
Sport7 1. rész – sport magazin – ismétlés
19:06
Reklám
19:09
Sport7 2. rész – sport magazin – ismétlés
19:35
Nápolyi 1. rész – ismétlés
20:01
Reklám
20:04
Nápolyi 2. rész – ismétlés
20:30
Képújság