Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Fiatal vállalkozók: kölcsönös segítség

Fiatal vállalkozók: kölcsönös segítség

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Gyakorló és fiatal vállalkozók cseréltek tapasztalatot a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara gyöngyösi Gazdasági Klubjának legutóbbi összejövetelén. A kötetlen beszélgetésekhez bárki csatlakozhat. Várják azokat is, akik családi vállalkozásukat vinnék tovább, és olyan fiatalokat is, akik új vállalkozásba kezdenének.

Bemutatták saját tevékenységüket azok a fiatal vállalkozók, akik részt vettek a Heves Megyei Iparkamara Gazdasági Klubjának legutóbbi összejövetelén. A HKIK célja ezzel, hogy tapasztalatot cseréljenek az idősebb, és a junior vállalkozók. Hasonló kezdeményezéssel már próbálta összehozni a térség fiataljait a megyei iparkamara, ám most először terveznek hosszú távú együttműködést.

Kósa László alelnök szerint városunkban mintegy 20-30 olyan fiatal vállalkozó tevékenykedik, akik vagy családi vállalkozásukat vinnék tovább, vagy pedig önállóan alapítanának új céget. Ezeken a fórumokon a cégek együttműködést is köthetnek, de akár jogi kérdéseket is megvitathatnak egymással.

A beszélgetésre több fiatal vállalkozó is érkezett, akik tervezik, hogy folyamatos kapcsolatot tartanak a versenytársakkal.


Tovább az archívumra