Kezdőlap » Hírek - Aktuális » A Fidesz új választást szeretne

A Fidesz új választást szeretne

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Lánykérés zajlik a városházán. Így jellemezte a Fidesz-KDNP városi elnöke a választás után kialakult patthelyzetet. Kiss Tivadar szerint a Jobbik érdekházasságot, az Mszp pedig kényszerházasságot köt, ám éveken belül emiatt válást is jósol a Fidesz, mert szerintük ez a kapcsolat nem tarthat sokáig.

Új választás kiírása, a testület feloszlatása az egyetlen lehetősége Gyöngyösnek a Fidesz szerint. A helyi csoport vezetője szerint mivel Kévés Tamás és Hiesz György érdekből és kényszerből működik együtt, a várost nem tudják a lakók érdekei szerint vezetni. Kiss Tivadar azt mondja: két év múlva, amikor a két párt elkezd készülni az országgyűlési választásokra, akkor fog gondot jelenteni a kényszeres együttműködés.

– Ahogyan most az MSZP és a Jobbik egyik pillanatról a másikra vált ádáz ellenfelekből házastársakká, pálfordulással fog újra egymás torkának esni. Hangos és alantas válóper lesz akkor, amikor Gyöngyösnek éppen összhangra és munkára lenne szüksége – fogalmazott a helyi pártelnök

Kiss Tivadar azt is hozzátette: a Fidesz továbbra sem fog együttműködni sem az MSZP-vel, sem a Jobbikkal, hiszen a lakosoktól nem a szövetségre kaptak felhatalmazást, hanem arra, hogy fejlesztési programját, és a polgári értékrendet képviseljék. Kiss Tivadar szerint az új polgármesternek be kellene látnia, hogy a város kárára mehet az együttműködés.

– Véleményem szerint az lenne Hiesz György és Kévés Tamás egyetlen bátor lépése, ha nem elégednének meg a működésképtelen , fenntarthatatlan és Gyöngyös számára káros döntetlennel – közölte.

Kiss Tivadar szerint a város akkor lesz élhető, ha a testületet feloszlatják, és új választást írnak ki.


Az Aktuális napi hírei (2014-10-27 )

Tovább az archívumra