Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Aki tud róluk, hívja a rendőrséget

Aki tud róluk, hívja a rendőrséget

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Több esettel kapcsolatban is a lakosok segítségét kéri a Gyöngyösi Rendőrkapitányság. Két, még tavaly történt bűncselekmény miatt nyomoznak az egyenruhások, és kérik, hogy aki bármilyen információval tud szolgálni az esettel kapcsolatban, tegyen bejelentést a 107-es, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Áruházi tolvajokat, és egy támadót keres a rendőrség. A tavaly történt esetek kapcsán az elkövetők fényképeit a rendőrség most tette közzé, bízva abban, hogy valaki tud érdemleges információval szolgálni.

A támadó fényképét a rendőrség közzétette honlapján. Az eset után egy hónappal pedig négy laptopot loptak el ismeretlenek egy gyöngyösi hipermarketből. A rendőrség eddig nem bukkant a nyomukra, ezért szemtanúkat keresnek.

Az áruház kamerája rögzítette a lopást, a két személy fényképét szintén a police.hu oldalon tekinthetik meg. A rendőrség kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a két esettel kapcsolatban, hívja a 107-es vagy a 112-es segélyhívó telefonszámok valamelyikét.


Tovább az archívumra