Kezdőlap » Hírek - Aktuális » BERZELAB: tanárok az iskolapadban

BERZELAB: tanárok az iskolapadban

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Egy délutánra iskolapadba ültek a Berze Nagy János Gimnázium partneriskoláiban tanító pedagógusok.

A Berzelab keretein belül megrendezett programon a természettudományos tárgyakat tanító tanárok megismerkedhettek a gimnázium által beszerzett új eszközökkel és ki is próbálhatták azokat.

A Berzelab projekt elveihez hűen látványos fizikai, kémiai és biológia kísérletekkel is várták a gimnázium tanárai a partneriskolákból érkezett kollégákat.

– Elsősorban a pályázat során beszerzett eszközeinkről, tananyagainkról szeretnénk mesélni és mindezt azok a szaktanárok teszik, akik eddig már 300 partneriskolai órát és 120 saját órát megtartottak a pályázat keretein belül – mondta el Ombódiné Madai Judit igazgatóhelyettes.

A projekt megvalósulásáért nagyon sokat dolgoztak a természettudományos tárgyakat tanító pedagógusok. A rendezvény keretein belül a gimnázium igazgatója a Klebersberg Intézményfenntartó Központnak is köszönetet mondott a támogatásért.

Az új természettudományos részlegbe ellátogató tanárok közül sokan kísérőtanárként már voltak Berzelabos foglalkozáson. Ezúttal azonban ők is iskolapadba ültek és a Berzés tanárok vezetésével kísérletezhettek. Bár a gimnázium és a partnerintézmények kapcsolata még nagyon friss, a pedagógusok között már most jó kapcsolat alakult ki.

Abban az esetben, ha a partneriskolákban tanító kollégák részéről lesz rá igény, a gimnázium a jövőben akár természettudományos tárgyakat tanító pedagógusok továbbképzéseknek is helyet adhat.


Tovább az archívumra