Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Natura nap

Natura nap

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Mozgásórák, termékbemutatók, egészségügyi előadások és szolgáltatások. A testi, szellemi és lelki egészség megőrzése céljából Natura Napot tartottak a Mátra Művelődési Központban. Most is igénybe lehetett venni új és már ismerős szolgáltatásokat is, de bio termékekkel és különböző előadásokkal is várták az érdeklődőket.

Az egészségmegőrzés jegyében lezajlott rendezvényen egyebek mellett a germán gyógytudományt bemutató előadás is várta a nagyérdeműt. Csákvári Eszter előadó beszédében rámutatott, hogy a testi betegségek okai a lélekben keresendők, hiszen testünk egy trauma megélése után szervi elváltozással próbálja enyhíteni a lelki fájdalmat. Csákvári Eszter szerint, aki végighallgatja az előadást, tudni fogja, hogy a betegsége mi miatt alakult ki.

Az előadások mellett grafológusok, aurafotós, asztrológus, különböző állapotfelmérések és tanácsadók várták az érdeklődőket. Aki pedig különleges ételeket szeretett volna kóstolni, a Natura Napon ezt is megtehette.

A vegetáriánus finomságokat sokan megkóstolták, de minden szolgáltatónál nagy volt az érdeklődés. A Natura Napon most is képviseltette magát a Rákellenes Liga, lehetett vért adni, a gyerekek pedig mézeskalácsot is díszíthettek. A nézelődés után, aki egy kis relaxációra vágyott, különböző masszázsokon is részt vehetett.


Tovább az archívumra