Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Integratív gyógyászat

Integratív gyógyászat

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Az egészséges életről, a helyes táplálkozásról, a cukorbetegségről, tumorról és a lehetséges gyógymódokról tartott előadást Ferenczy László természetgyógyász Detken.

A szakember beszélt a betegségek kialakulásának lelki és fizikai okairól, emellett említést tett a klasszikus orvosi beavatkozásokról és az alternatív lehetőségekről is.

Három tartópillére van az életnek, a boldogságnak: az egészség, az anyagi háttér és az idő – ezt vallja és előadásának középpontjába is ezt helyezte, Ferenczy László természetgyógyász.

Statisztikai adatok szerint hazánkban 70 ezer ember tumoros megbetegedésben szenved. A nőknél kialakult tumorok 10 %-a pedig azért jön létre, mert gyakran forró, klóros vízben fürdenek – hangzott el az előadáson.

Az egészséges táplálkozás mellett, az is nagyon fontos, hogy tisztított vizet használjunk, és igyunk- mondja Ferenczy László, aki szerint vissza kell térnünk a legegyszerűbb, legősibb táplálkozási szokásainkhoz.

Mindemellett pedig a stresszmentes életre hívta fel a figyelmet az előadó. A stressz ugyanis gyulladáshoz vezethet, amelyből akár szív-és érrendszeri betegség, vagy cukorbetegség is kialakulhat.

Az úgynevezett integratív gyógyászat, amelyet Ferenczy László képvisel, az nem zárja ki az orvosi tudományokat, hanem együttműködést ajánl.


Tovább az archívumra