Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Új impulzus kell

Új impulzus kell

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Már az új vezetőedző, Debre Viktor irányítja a B. Braun Gyöngyös élvonalbeli férfi kézilabdacsapatát. Nagy Attila klubelnök televíziónknak azt mondta: új impulzust szerettek volna adni az elmúlt időszakban demotivált csapatnak, ezért döntöttek úgy, hogy elköszönnek Gulyás Istvántól.

A B. Braun Gyöngyös múlt pénteki mérkőzésének képei. A gyöngyösi alakulat idén lemaradt a felsőházi rájátszásról a férfi kézilabda NB I-ben, és a negyeddöntőben búcsúzott a Magyar Kupától. Az alsóházban Cegléden lépett pályára legutóbb az alakulat, és szenvedett kilencgólos vereséget. Ez volt az utolsó mérkőzés, amelyen Gulyás István irányította a csapatot, a vezetőedzőtől ugyanis hétfőn elköszönt a Gyöngyösi Kézilabda Klub elnöksége.

– A gyöngyösi csapat elég mélypontba van, és valahogy ki kellene mozdítani. Ennek az egyik módja, hogy megpróbálunk új impulzust adni, és ezzel nem akartuk megvárni az év végét, hanem ezt az időszakot arra használjuk, hogy egy következő csapatot ki tudjunk alakítani – mondta Nagy Attila klubelnök.

De nem csak Gulyás Istvánnal bontott szerződést a klub, hanem a szakmai vezető Kotormán Attilával is. Nagy Attila azt mondta: más típusú szakmai vezetést szeretnének megvalósítani a jövőben.

– Attila nagyon emblematikus figurája volt itt a kézilabdának, nagyon sok minden köszönhetünk neki, és egy kicsit büszke is arra, amit itt felépített. Ha egy új vezető jön új gondolatokkal, azt sokszor nehéz összeegyeztetni. Mielőtt ez feszültséget okozott volna, leültünk, megbeszéltük, és nagyon szépen elváltunk – mondta Nagy Atila.

Az új vezetőedző, Debre Viktor már az első edzését is megtartotta Gyöngyösön, a korábban Tatabányán dolgozó tréner szombaton, a Mezőkövesd elleni bajnoki mérkőzésen debütál majd a B. Braun Gyöngyös kispadján. Az ősi rivális borsodiakkal ebben a bajnoki évben már négyszer találkozott a gyöngyösi alakulat, győzni azonban egyszer sem sikerült.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
A magyarság totemállatainak nyomában - ismeretterjesztő film
15:21
Gyöngy Nemzetközi Folklórfesztivál 2019. – Nyitógála - Észak-Macedónia
15:30
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
15:50
Zongoraavató hangverseny (részlet)
16:06
Fórum 1. rész – közéleti magazin - ismétlés
16:32
Reklám
16:34
Fórum 2. rész – közéleti magazin - ismétlés
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Adventi kalendárium
18:09
Hit világa – vallási műsor – ismétlés
18:17
Hangverseny J. S. B A C H műveiből - A Savaria Barokk zenekar koncertje (részlet)
18:20
Tallózó – válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:40
Sport7 1. rész – sport magazin – ismétlés
19:06
Reklám
19:09
Sport7 2. rész – sport magazin – ismétlés
19:35
Nápolyi 1. rész – ismétlés
20:01
Reklám
20:04
Nápolyi 2. rész – ismétlés
20:30
Képújság