Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Újjáalakultak

Újjáalakultak

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Négy hónappal a KDNP gyöngyösi alapszervezetének megszűnése után 15 új alapító taggal ismét megalakult a párt helyi csoportja.

Az új alapszervezet megválasztotta tisztségviselőit is: az elnök Domjánné d. Nyizsalovszki Rita, a titkár Kissné Varga Ildikó lett. A KDNP gyöngyösi csoportja az eddiginél aktívabb, a helyi érdekeket figyelembe vevő, akár a kormánnyal szemben is kritikus politizálást ígér.

A FIDESZ irodájában megtartott alakuló ülés levezetését Habis László, Eger polgármestere, a KDNP megyei választmányának elnöke vállalta, s vendégként részt vettek rajta a nagyobbik kormánypárt képviselői is. A 15 alapítóból 13-an voltak jelen. Õk elsőként az alapszervezet létrejöttéről szavaztak, majd egyhangúlag választották meg elnöknek Domjánné dr. Nyizsalovszki Ritát. Az új elnök beszédében arra emlékeztetett, hogy Gyöngyösön a rendszerváltás után erős alapszervezet működött. A 15 alapító célja most az, hogy hasonló módon aktív, a város életében hangsúlyos szerepet játszó szervezet legyenek.

A megyei választmány elnöke minden nemű segítségéről biztosította az új alapszervezetet. Településfejlesztési szakpolitikusként úgy látja, hogy a két városnak vannak közös problémái és feladatai, így az alapszervezetek együttműködésének is lehetnek helyi gyümölcsei.

Habis László szerint valódi szakmai javaslatokkal, és újszerű kezdeményezésekkel hívhatják fel magukra a figyelmet. A politikus úgy véli, kormánypártiként is kritikusnak kell lenniük, hisz konstruktív vitákban lehet jó megoldásokat találni. Javítani kell továbbá a párt ismertségén és népszerűségén, nem szabad bűnbak párttá válnia a KDNP-nek. Az újjáalakult alapszervezet fogadóóráit egyelőre a helyi FIDESZ irodában tartja, de a következő hónapokban szeretnének saját helyiségbe költözni.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
Rendszerváltó televíziók - dokumentumfilm
14:59
Mátrai sípályák - kisfilm
15:05
Egy nap a világ - utifilm sorozat - Tunézia
15:30
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
15:51
Luther Márton élete 10. – Szerelem és halál - rajzfilm sorozat
16:05
Nappali 1. rész – életmódmagazin - ismétlés
16:31
Reklám
16:34
Nappali 2. rész – életmódmagazin - ismétlés
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:22
Reklám
18:24
Híradás plusz – megyei hírműsor
18:53
GYÖNGYike Folklórfesztivál 2021. - Muzsla Néptáncegyüttes
19:12
Reklám
19:15
Moziklip – mozi magazin - ismétlés
19:23
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból - ismétlés
19:38
Nézőtér – kulturális magazin - ismétlés
20:05
Nápolyi 3. rész - ismétlés
20:30
Képújság