Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Kárigény leadható

Kárigény leadható

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A Quaestor károsultak a posták mellett a kijelölt kormányablakokban is benyújthatják kártalanítási kérelmüket, így Gyöngyösön is. Szerdától, május 6-tól a Kossuth út 37. szám alatti kormányablakban, külön ügyintézők várják az igényüket benyújtókat egy hónapon keresztül.

Heves megyében az egri és az egyik gyöngyösi, a Kossuth utcai kormányablakban lehet május 6-tól a dokumentumokat leadni. A gyöngyösi kormányablakban, két helyiségben is átveszik lezárt borítékban, a kitöltött kártalanítási kérelmet a károsultaktól- mutatja az egyik bizalmi tárgyalót a járásvezető.

Itt a kormányablakban űrlapot és kitöltési útmutatót is lehet kérni, de a kártalanítási űrlap a kormányhivatal, a kormányablak valamint a befektető védelmi alap honlapjáról is letölthető és a város honlapjáról is tájékozódhatnak a tudnivalókról.

A kérelmek kárrendezési alaphoz történő eljuttatásához 1 hónap áll rendelkezésre. A benyújtás végső határideje június 5-e, amelynek elmulasztása jogvesztő. Ezt követően nem lehet benyújtani az igényeket.


Tovább az archívumra