Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Zoom kiállítás

Zoom kiállítás

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Egészséges és beteg gyerekek rajzaiból nyílt kiállítás a Richter egészségváros nap keretében. A ZOOM kiállításra több mint 200 gyermek rajzolt, akik alkotásait, sportolók, ismert emberek, politikusok dedikálták a gyöngyösi művelődési házban.

Önmagunk és mások elfogadása, tolerancia, és adni akarás. Ezt az eszmeiséget jelképezi a ZOOM kiállítás- mondta Mangó Gabriella, a kiállítás megálmodója és életre hívója, gyöngyösi háziorvos- természetgyógyász, a Richter Aranyanyu külön díjasa. A kiállítás a sokszínűséget is jelenti, az egészséges és beteg, sérült gyerekek alkotásait együtt állították ki, az illusztrációkat 12 gyermek csoport készítette, összesen 223 gyermek rajzai láthatóak a paravánokon.

A kiállításon, a gyöngyösi vezetők mellett, neves sportolók, zenészek, ismert emberek is dedikáltak egy- egy általuk választott alkotást. Béres Alexandra is örömmel tett eleget a felkérésnek.

Ehhez a nemes célhoz nevüket adták az egy héttel korábban Gyöngyösön koncertező Balkán Fanatik együttes tagjai is. Jorgosz, a zenekar vezetője, személyes érintettsége révén is szívesen állt az ügy mellé.

A képeket itt Gyöngyösön 2 hétig tekinthetik meg a látogatók, majd a tárlat Zánkára, ősszel pedig Nyíregyházára költözik. A gyermek csoportok megsegítésére jótékonysági estet is szerveznek a jövő év elején Budapesten.


Tovább az archívumra