Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Súlyos baleset

Súlyos baleset

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Súlyos, személyi sérüléssel járó baleset történt ma délután a 3-as számú főúton, a Visontai elágazó közelében. A helyszínelés idejére félpályás útzárat rendeltek el. Az ütközés során az egyik jármű sofőrje életveszélyes sérüléseket szenvedett, akit mentőhelikopterrel szállítottak kórházba. A balesetben egy kisgyermek is megsérült.

Hosszú ideig stabilizálták, és küzdöttek az életéért annak a nőnek, aki ma délután szenvedett súlyos autóbalesetet a 3-as számú főúton, a Visontai elágazó közelében, miután összeütközött egy személyautóval.

A helyszínre két mentőautó is érkezett, az egyikkel egy gyermeket szállítottak kórházba.

– A jelenlegi adatok alapján két személygépkocsi ütközött össze, feltehetőleg az elsőbbség meg nem adása miatt. A baleset körülményeit a Gyöngyösi Rendőrkapitányság vizsgálja – foglalta össze Kovács Nikoletta, a HMRFK sajtószóvivője.

A Gyöngyösi tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki a sebesültet.

– A Gyöngyösi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik az egyik járműből egy embert a mentők segítségével kimentettek. A balesetben 4-es sérültek meg, egy embert a mentők kórházba szállítottak, egy embert pedig mentőhelikopter vitt el a helyszínről. A műszaki mentás ideje alatt forgalomkorlátozás volt érvényben az érintett útszakaszon – sorolta Nagy Csaba, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság megbízott szóvivője.

A szakemberek több órán keresztül helyszíneltek, ezért fél pályás szakaszon haladhatott a forgalom. Az életveszélyes sérüléseket szenvedett nőt mentőhelikopterrel szállították kórházba.


Tovább az archívumra