Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Birtokba vették

Birtokba vették

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Már az új helyen várják a járóbetegeket a gyöngyösi Kórházban. Az új szárnyban kialakított szakrendelőkben reggel 7 órától fogadják az orvoshoz fordulókat.
Egész hétvégén folyt a költözködés, a szakrendelők berendezése, hogy ma reggel zökkenő mentesen tudják fogadni a betegeket az új helyen.

Az egyik belgyógyászati rendelőben dolgozókat, már az első napon dekorációval lepte meg egy páciens. A járóbeteg szakrendelők a földszinten és az első emeleten találhatók. Évek óta várták már a lakosok, hogy egy korszerű, modern, klimatizált rendelőintézetben gyógyulhassanak.

A járóbetegek ellátása továbbra is előjegyzési rendszerben történik, időpontot változatlanul személyesen és telefonon lehet kérni. Nincs változás abban sem, hogy mint eddig a betegirányító pultnál kell jelentkezni a betegeknek, és a kapott sorszám fog megjelenni az adott rendelő ajtaja fölött elhelyezett elektronikus kijelzőn. A vetkőző feliratot viselő helyiségben készülhetnek elő a vizsgálatra érkezők. Az új szárnyban két lift is segíti a betegek mozgását, és természetesen az épület teljes mértékben akadálymentes, és minden felirat Braille írással is ellátott. A földszintről biztosított az átjárás a diagnosztikai egységek, például a röntgen felé. A kórház vezetése kéri a betegek megértését, együttműködését, hiszen az új környezet betegnek, gyógyítónak egyaránt új.


Tovább az archívumra