Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Új partnerek

Új partnerek

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Együttműködési megállapodást kötöttek a Mátrai szolgáltatók a helyi TDM-mel annak érdekében, hogy az őszi-téli szezonban minél több turistát tudjanak fogadni, és a különböző célcsoportok igényeit minél magasabb szinten tudják kielégíteni.

A TDM legújabb partnerei borászok, sípályák üzemeltetői és a Mátrai Önkormányzatok Szövetsége, így már több mint hetven szervezet és vállalkozás csatlakozott a TDM partnereihez.

Mátrai borászok, Mátrai Önkormányzatok Szövetsége, Sí Klaszter, Blue Box, Mátraházi edzőtábor és Gyöngyösi Kézilabda Klub. Új partnerekkel gazdagodott a Gyöngyös-Mátra TDM. A cél közös, mégpedig, hogy minél több turista érkezzen a térségbe, és visszatérő vendégekké váljanak.

– Ezek az együttműködések nem csak egy szalon aláírások lesznek, hanem ezeket meg kell töltenünk tartalommal, és nagyon fontos, hogy a következőkben a pályázatok útján is, meg mindenfajta munkában menjünk előre – mondta Nagy Róbert, a szervezet elnöke.

A partnerek feladata, hogy közösen összefogva új szolgáltatásokat, és új akciókat hirdessenek. A TDM most az Országos Sí Klaszterrel is aláírta az együttműködési megállapodást, ez pedig új feladatok elé állítja az egyesületet. A klaszter már most készül a téli szezonra, egy új játékkal invitálja a síelni vágyó vendégeket egyebek mellett a Mátrába is.

A Sí Klaszter elnöke szerint a síelők jó fogyasztók. A téli sportok szerelmesei bár többször kevesebb időre utaznak el, sokat költenek, és többféle szolgáltatást vesznek igénybe. A klaszter az ország sípályáinak zömét összefogja és újonnan csatlakozott a Mátraszentistváni Sípark is.

– Ez az együttműködés nagyon sok mindenről szól. Egyrészt a marketingről, a jelmondatunk egyébként Síelj otthon, nekünk az a célkitűzésünk, hogy szeretnénk minél több hazai síelőt itthon tartani Magyarországon – részletezte Kőrösi Péter, a Mátraszentistváni Sípark sportigazgatója.

A Gyöngyös-Mátra TDM idén összesen 77 tag együttműködését tűzte ki célul, így továbbra is várják a települések, szervezetek és vállalkozások csatlakozását.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
09:00
A szerdai adás ismétlése
09:00
Műsorismertetés
09:01
Aktuális – hírek röviden
09:02
Hit világa – vallási műsor
09:14
Sagittarius - Rejtett kincsek Magyarországon - Klip
09:17
Reklám
09:20
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
09:36
Sport7 1. rész – sport magazin
10:02
Reklám
10:05
Sport7 2. rész – sport magazin
10:30
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
10:46
Márkus Liza és Gonda László koncertje
11:11
Reklám
11:14
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
11:30
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Aktuális - hírek röviden
18:02
Mesemondó - Pinocchio 3. rész
18:17
Reklám
18:20
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
18:36
Nappali 1. rész – életmódmagazin - ismétlés
19:02
Reklám
19:05
Nappali 2. rész – életmódmagazin - ismétlés
19:30
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
19:46
Nemzetiségi magazin
20:11
Reklám
20:14
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
20:30
Képújság