Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Új partnerek

Új partnerek

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Együttműködési megállapodást kötöttek a Mátrai szolgáltatók a helyi TDM-mel annak érdekében, hogy az őszi-téli szezonban minél több turistát tudjanak fogadni, és a különböző célcsoportok igényeit minél magasabb szinten tudják kielégíteni.

A TDM legújabb partnerei borászok, sípályák üzemeltetői és a Mátrai Önkormányzatok Szövetsége, így már több mint hetven szervezet és vállalkozás csatlakozott a TDM partnereihez.

Mátrai borászok, Mátrai Önkormányzatok Szövetsége, Sí Klaszter, Blue Box, Mátraházi edzőtábor és Gyöngyösi Kézilabda Klub. Új partnerekkel gazdagodott a Gyöngyös-Mátra TDM. A cél közös, mégpedig, hogy minél több turista érkezzen a térségbe, és visszatérő vendégekké váljanak.

– Ezek az együttműködések nem csak egy szalon aláírások lesznek, hanem ezeket meg kell töltenünk tartalommal, és nagyon fontos, hogy a következőkben a pályázatok útján is, meg mindenfajta munkában menjünk előre – mondta Nagy Róbert, a szervezet elnöke.

A partnerek feladata, hogy közösen összefogva új szolgáltatásokat, és új akciókat hirdessenek. A TDM most az Országos Sí Klaszterrel is aláírta az együttműködési megállapodást, ez pedig új feladatok elé állítja az egyesületet. A klaszter már most készül a téli szezonra, egy új játékkal invitálja a síelni vágyó vendégeket egyebek mellett a Mátrába is.

A Sí Klaszter elnöke szerint a síelők jó fogyasztók. A téli sportok szerelmesei bár többször kevesebb időre utaznak el, sokat költenek, és többféle szolgáltatást vesznek igénybe. A klaszter az ország sípályáinak zömét összefogja és újonnan csatlakozott a Mátraszentistváni Sípark is.

– Ez az együttműködés nagyon sok mindenről szól. Egyrészt a marketingről, a jelmondatunk egyébként Síelj otthon, nekünk az a célkitűzésünk, hogy szeretnénk minél több hazai síelőt itthon tartani Magyarországon – részletezte Kőrösi Péter, a Mátraszentistváni Sípark sportigazgatója.

A Gyöngyös-Mátra TDM idén összesen 77 tag együttműködését tűzte ki célul, így továbbra is várják a települések, szervezetek és vállalkozások csatlakozását.


Tovább az archívumra