Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Adománygyűjtés kutyáknak

Adománygyűjtés kutyáknak

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Közel 160 db nagy konzerv, 350 kg száraz táp, többtucatnyi kutyaszalámi, több kiló rizs és tészta, rengeteg kéztörlő, szemeteszsák, kutyatál, gumikesztyű, fertőtlenítő, és kicsivel több mint 93 eFt készpénz. Ez eredménye a legutóbbi adománygyűjtési akciónak, amit az Új Nap Egyesület és az Állatvédőrség szervezett a Gyöngyösi Gyepmesteri telep kutyáinak.

A legutóbbi, rekordméretű adakozási kedvet meglovagolva újra adakozásra kérték a szervezők az elárvult kutyákat szerető embereket, akik érkeztek is szép számmal.

Ahol pedig annyi kutya van, mint a gyöngyösi gyepmesteri telepen, ott szükség is akad bőven a különböző adományokra.

– Bármilyen élelmiszerre, kutyakonzerv, száraztáp, tészta, olaj, mert szoktunk nekik főzni. Úgy látom, hogy nagyon sokan ismernek már bennünket, és már régi arcok jönnek vissza hozzánk – mondta Kallósné Erika, az egyesület alapító tagja.

Nem ez volt ugyanis az első eset, hogy egy gyöngyösi bevásárlóközpontnak és az Állavédőrség Heves megyei csapatának köszönhetően az Új Nap Egyesület gyűjtést szervezett a gyöngyösi menhely kutyáinak.

– Az előző adománygyűjtéssel országos rekordot döntöttünk, de ehhez szükség volt a környékbeli lakosokra is. Nagyon-nagyon sok adományt kaptunk, egy tonnányi adományt sikerült összegyűjteni, plusz olyan 120 eFt-ot. Tehát ilyen még nem fordult elő Magyarországon egy ilyen gyűjtés esetében, és nagyon szépen köszönjük mindenkinek, aki ehhez hozzájárult – mondta.

De a mostani gyűjtés is rendkívül eredményes volt: közel 160 nagy konzerv, 350 kg száraz táp, többtucatnyi kutyaszalámi, több kiló rizs és tészta, rengeteg kéztörlő, szemeteszsák, kutyatál, gumikesztyű és fertőtlenítő. És mindezek mellé még kicsivel több mint 93 eFt-ot is összedobtak a gyöngyösiek a helyi menhely kutyáinak.


Tovább az archívumra