Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Egészséghét

Egészséghét

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Az egészség és a környezettudatosság jegyében egész héten különböző programokkal készültek a kisnánai Szent Imre Általános Iskolában. Egy uniós pályázatnak köszönhetően mintegy 12 millió forintból az iskola tanulóinak új sportoktatásokat, szakköröket is bevezettek az egészség jegyében.

Öko játékok a kisnánai iskolában. Ezen a héten a gyerekek minden nap valami új programon keresztül bővíthették tudásukat az egészséges életmódról és a környezettudatosságról . A mai napon ezeken a játékokon keresztül ismerkedhettek, tanulhattak meg ezekről minél többet.

De volt még célba dobás, labirintus és horgászjáték is. Ezeket a játékokat is egy uniós pályázatnak köszönhetően próbálhatták ki a gyerekek.

ÖKOiskolaként az intézményben egyébként is nagy hangsúlyt kap a környezetvédelem. Az iskola minden tanévben szervez és kapcsolódik az ökoiskola programokhoz, akciókhoz. A gyerekek jól tudják mit jelent az egészséges életmód és a megelőzés.

Az iskolában az uniós pályázatnak köszönhetően innovatív programokat, különböző sport t és táncoktatásokat is szervezhettek.

A 12 millió forintból, 2 millió forintot spoteszközökre, társasjátékokra és szaktantárgyi táblajátékokra költhették, amelyek nagyban segítik a gyerekek fejlődését.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
09:00
Közvetítés Gyöngyös város testületi üléséről – a közvetítés hosszától függően változhat műsorunk
18:00
Műsorismertetés
18:01
Aktuális – hírek röviden
18:02
Zongoraavató hangverseny (részlet)
18:17
Reklám
18:20
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
18:36
G25 – gazdasági magazin - ismétlés
19:02
Reklám
19:04
A hegy leve - dokumentumfilm
19:30
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
19:46
A Szomszéd vár - turisztikai magazin - ismétlés
20:12
Reklám
20:14
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
20:30
Képújság