Kezdőlap » Hírek - Aktuális » MSZP-s elvárások

MSZP-s elvárások

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Orosz Bálint a megyei közgyűlés MSZP-s képviselője nehezményezi, hogy a Jobbik elnöke múlt heti sajtótájékoztatóján nem mondta ki annak a cégnek a nevét, ami reményei szerint hamarosan a térségben települ le.

Orosz Bálint, a heves megyei közgyűlés MSZP-s tagja a sajtótájékoztatón elmondta, hogy Vona Gábor a cég nevének említése nélkül beszélt egy olyan beruházóról, aki az elképzelések szerint Gyöngyösön települne le. A képviselő szerint egy felelős politikus nem nyilatkozik konkrétumok nélkül.

– Amikor a múlt heti sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy egy cég fog ide települni, aki magas adóbevételeket hoz a városnak, rengeteg embert fog foglalkoztatni, akkor ki kell mondani a nevét. Nem lehet egyszerűen elmenni a téma mellett – fogalmazott a szocialista politikus.

Az MSZP örül annak, ha új cégek munkahelyeket teremtenek a városban- mondta Orosz Bálint, de nehezményezi azt, hogy Vona Gábor nem egyeztetett a városvezetéssel ezekről a tárgyalásokról.

Keddi Fórum című műsorunkban egyébként Hiesz György polgármester is több cég esetleges gyöngyösi letelepüléséről és már itt lévő vállalatok beruházásairól nyilatkozott. Orosz Bálint nem zárja ki, hogy a polgármester ugyanarra a vállalatra gondolt, mint Vona Gábor.


Tovább az archívumra