Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Új parkolók

Új parkolók

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Két új parkolót alakítanak ki Gyöngyösön. A Verseny utca és a Bethlen Gábor utcában 9 – 9 férőhelyes új parkolót építenek. A két önkormányzati beruházás összesen 11 millió forintba került. A Verseny utcában azonban, a parkolók mellett járdát is építettek, illetve új közvilágítási oszlopokat is kihelyeztek a parkoló mellé. A munkálatokat várhatóan november végéig befejezik.

Új parkolót építenek a Verseny utcában. A munkálatok itt már hamarosan befejeződnek, 9 férőhelyes parkolót alakítanak itt ki. Ennek az önkormányzati beruházásnak, azonban nemcsak a parkoló, hanem a járda megépítése is része volt, illetve a közvilágítást is ki kellett építeni az útnak ezen az oldalán.

A három új közvilágítási lámpaoszlop új és energiatakarékos lámpatestekkel 1 millió forintba került, amely része volt a projektnek. De nemcsak itt lehet majd új parkolóhelyeken biztonságosan és szabályosan letenni az autót. A Bethlen Gábor utcában is dolgoznak, ahol szintén 9 férőhelyes új parkolót alakítanak ki.

A két parkoló építése összesen 11 millió forintba került és mindkét beruházás a hónap végéig várhatóan elkészül – teszi hozzá a szakember.


Tovább az archívumra