Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Új parkolók

Új parkolók

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Két új parkolót alakítanak ki Gyöngyösön. A Verseny utca és a Bethlen Gábor utcában 9 – 9 férőhelyes új parkolót építenek. A két önkormányzati beruházás összesen 11 millió forintba került. A Verseny utcában azonban, a parkolók mellett járdát is építettek, illetve új közvilágítási oszlopokat is kihelyeztek a parkoló mellé. A munkálatokat várhatóan november végéig befejezik.

Új parkolót építenek a Verseny utcában. A munkálatok itt már hamarosan befejeződnek, 9 férőhelyes parkolót alakítanak itt ki. Ennek az önkormányzati beruházásnak, azonban nemcsak a parkoló, hanem a járda megépítése is része volt, illetve a közvilágítást is ki kellett építeni az útnak ezen az oldalán.

A három új közvilágítási lámpaoszlop új és energiatakarékos lámpatestekkel 1 millió forintba került, amely része volt a projektnek. De nemcsak itt lehet majd új parkolóhelyeken biztonságosan és szabályosan letenni az autót. A Bethlen Gábor utcában is dolgoznak, ahol szintén 9 férőhelyes új parkolót alakítanak ki.

A két parkoló építése összesen 11 millió forintba került és mindkét beruházás a hónap végéig várhatóan elkészül – teszi hozzá a szakember.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
09:00
Közvetítés Gyöngyös város testületi üléséről – a közvetítés hosszától függően változhat műsorunk
18:00
Műsorismertetés
18:01
Aktuális – hírek röviden
18:02
Zongoraavató hangverseny (részlet)
18:17
Reklám
18:20
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
18:36
G25 – gazdasági magazin - ismétlés
19:02
Reklám
19:04
A hegy leve - dokumentumfilm
19:30
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
19:46
A Szomszéd vár - turisztikai magazin - ismétlés
20:12
Reklám
20:14
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
20:30
Képújság