Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Halálos baleset

Halálos baleset

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Két ember életét vesztette abban a balesetben, amely tegnap este 9 óra után történt a Karácsondi úton, a 3-as főút közelében. Két személyautó ütközött össze, melynek következtében további 5 személy, orvosi ellátást igénylő sérülést szenvedett, közülük ketten életveszélyesen és ketten súlyosan sérültek. A helyszínelés idejére a teljes útszakaszt lezárták.

Itt a Karácsondi úton, a buszmegálló közelében történt tegnap este a frontális ütközés. Egy személyautó a 3-as főút irányába tartott, amikor áttért a másik sávba, ekkor történt a baleset, melynek következtében két ember életét veszette.

– Gyöngyös belterületén haladt egy gépkocsi, Karácsond irányából a 3-as számú főút irányába, ahol egy jobbra ívelésű kanyarban áttért a menetirány szerinti baloldalra, és ott szemből neki ütközött egy személygépkocsinak. A balesetben az egyik gépjárművezetője a helyszínen életét vesztette, továbbá ugyanannak a gépkocsinak az utasa, orvosi ellátást követően a kórházban elhalálozott – közölte Kovács Nikoletta, megyei rendőrségi sajtóreferens.

A helyszínelés során egy kutyát is bevetettek, úgy tudjuk, hogy kábítószert kerestek a rendőrök.

A gyöngyösi tűzoltók rövid időn belül a helyszínre érkeztek, és feszítővágó segítségével szabadították ki a sérülteket.

– Az egyik autóban 4-en utaztak, közülük hárman a roncsba szorultak, őket a Gyöngyös hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki, a másik autóban hárman utaztak, őket nem kellett kivágni az autóból – mondta Antal Erika katasztrófavédelmi szóvivő.

Ketten súlyos, életveszélyes, ketten pedig súlyos sérüléseket szenvedtek – tudtuk meg Antal Erikától.

A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.


Tovább az archívumra