Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Az év szállodája

Az év szállodája

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Az év szállodája lett, az egyik mátraházai Hotel, ami 4*-os vidéki kategóriában hozta el a rangos elismerést. A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége, a Magyar Turizmus Zrt. együttműködésével, idén immár harmadszor adta át az Év Szállodája címet.

21 darab, 5-4-3*-os szálloda jelentkezett arra a pályázatra, amelyet a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége a Magyar Turizmus Zrt együttműködésével 2015-ben harmadszor írt ki. Az „Év Szállodája” címet ebben az évben ez a mátraházai szálloda nyerte el. Meglepetés volt számukra is az eredmény – mondja Hoffmann József a szálloda tulajdonosa.

A zsűri több szempont alapján értékelt, figyelték a szálloda piaci teljesítményét, a vendégek elégedettségét, a szolgáltatások minőségét, az innovációt, a személyzet oktatását és megelégedését illetve a társadalmi felelősségvállalást is. Emellett persze fontos az elhivatottság, a szenvedély – ezt már az ügyvezető mondja.

A konferenciaturizmus is egyre jelentősebb a környékén, illetve a vendégéjszakák száma is növekedett az elmúlt időszakban. Az ügyvezető hozzátette egyre több hazai vendég választja a Mátrát, az aktív pihenést.

A Hotel az elmúlt öt évben több díjat és elismerést is kiérdemelt. A jó konyha, a sportlehetőségek, a wellness és varázslatos hegyvidéki környezet és is vonzó lehet az ideérkezőknek. A kékesi panoráma pedig felejthetetlen élményt nyújthat mindazok számára, akik az év szállodáját választják pihenésképpen – mondja Hoffmann József.


Tovább az archívumra