Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Születésnapi köszöntés

Születésnapi köszöntés

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Sulyok Ferencnét 90. születésnapja alkalmából Hiesz György polgármester köszöntötte a mátrafüredi idősek otthonában, ahol a városvezető mellett lakótársai verssel és énekkel, unokái és dédunokája pedig személyes ajándékokkal lepték meg a 12 éve ott élő szépkorút.

Egy csokor virággal, néhány jó szóval és tortával köszöntötte 90. születésnapja alkalmából Sulyok Ferencnét Hiesz György polgármester.

Marika néni faszénégetéssel foglalkozó családban nőtt fel, tízen voltak testvérek.

1943-ban kötött házasságot Sulyok Ferenccel, akivel két gyermeket neveltek. Mára azonban unokáin és dédunokáin kívül senkije sem maradt. Mivel a rokonai messze élnek Mátraszentlászlói otthonából idősotthonba kellett költöznie – mondja.

– Itt vagyok 12 éve, szóval a hely nagyon jó, ahol vagyunk, mindenünk megvan, ami csak létezik. Ebben hiba nincsen, csak fáj az embernek, hogy ilyen helyen kell laknom, mikor van hol laknom, és volna hol laknom, de nincs olyan, aki kezeljen, ápoljon engem – mondta az ünnepelt.

Hiesz György polgármester után rokonai, valamint az otthon dolgozói is felköszöntötték az ünnepeltet. Lakótársa pedig egy dallal lepte meg őt, amit Marika néni könnyes szemmel fogadott.


Tovább az archívumra