Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Költözik a Rákóczi

Költözik a Rákóczi

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Március 7-én, a régi–új helyükön, a felújított épületben folytathatják a tanévet a Rákóczisok. A II. Rákóczi Ferenc Katolikus Általános és Művészeti Iskola felújítása és átépítése 2014-ben kezdődött, és több mint 500 millió forint pályázati forrás segítségével valósulhatott meg. A hét második felében visszaköltözhetnek az osztályok, és hétfőtől ismét egy helyen folytatják a tanévet.

Még nem az órakezdést jelzi a csengőszó, csak az automatát próbálják. Élesben hétfőn, március 7-én szólal majd meg először, a felújított II. Rákóczi Ferenc Katolikus Általános Iskolában. A termek jó részét már berendezték, amelyik még üres, abba csütörtökön és pénteken költöztetik vissza a bútorokat.

Két ideiglenes telephelyről, a főiskola és a Kolping épületéből kell visszaköltözni, amiben a tantestület tagjainak segítenek a szülők is.

Az új tornateremben a kosárpalánkok is a helyükre kerültek, sőt a kosárlabdaedzéseket már itt tartják- mondja az igazgató. Festik a szekrényajtókat a szülők segítségével, és jelenleg az informatika teremben a számítógépek bekötését végzik. A gyerekek, pedagógusok egyaránt már nagyon várják, hogy az új, korszerű, számos funkcióval bővített épületben tanulhassanak.


Az Aktuális napi hírei (2016-03-02 )

Tovább az archívumra