Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Megnyerték

Megnyerték

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Megnyerte a 20. Curie Környezetvédelmi Emlékversenyt a gyöngyösi Felsővárosi Általános Iskola 4. osztályos csapa. Az országos rendezvényre több csapat is nevezett, azonban a többfordulós versenyek után csak az ország legjobbjai versenyezhettek. A verseny témája az idén is összetett volt, többek között a környezettudatos gondolkodásra, a pazarlás megszüntetésére kellett fókuszálni.

A saját készítésű társasjátékukat mutatják be a fiúk, ez is része volt annak az országos környezetvédelmi versenynek, amelyre a gyöngyösi felsővárosi iskola 4. osztályos tanulói neveztek. A döntőn sikeresen szerepeltek, elhozták az első helyezetteknek járó serleget.

Õk hárman már tavaly is indultak, akkor csak kis híján csúsztak le az első helyről, most azonban már kicsit rutinosabban és bátrabban szerepeltek. Korosztályukban, több kategóriában is sikerült megnyerni az első helyet.

A verseny témája az idén is összetett volt, többek között a környezettudatos gondolkodásra, a pazarlás megszüntetésére kellett fókuszálni.

Ez pedig már a nyertes csapat prezentációja. A felkészülési időszakban egymás között felosztották a témaköröket, amelyeket egyénileg is feldolgoztak.

A 20. Curie Környezetvédelmi Emlékversenyt ezúttal is Szolnokon rendezték meg.


Tovább az archívumra