Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Ivó napján

Ivó napján

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A márciusi nőnap után most a Mátra Nyugdíjas Egylet hölgy tagjai lepték meg az urakat egy tartalmas műsorral Ivó nap alkalmából. A társaság számára fontos, hogy ünnepeljenek, és kreatív ötleteikkel mosolyra fakasszák egymást. Több mint negyven hölgy szerepelt a produkcióban, amelyben vicceket meséltek, szituációkat adtak elő, táncoltak és énekeltek is a férfi tagok számára.

Kisiskolásnak öltözött nyugdíjas, cigánytáncot járó hölgyek, viccet mesélő asszonyok. Igazán kitettek magukért a Mátra Nyugdíjas Egylet női tagjai, akik Ivó nap alkalmából egy órás műsort adtak elő, hogy meglepjék a férfiakat. Az Egyletben legutóbb a nőnapot ünnepelték hasonlóképpen, akkor a férfiak színészkedtek és humorizáltak. Most azonban több mint negyven hölgy ült össze, hogy összeállítsák a férfiaknak szánt műsort.

– Nagyon sok ötletet hoztak a lányok, önként versmondás, szinte nem is kellett felkérni senkit, mindenki jelentkezett, hogy szerepelni akar. Nagyon kevés fiúnk van, nagyon szeretjük őket, úgyhogy megérdemlik – mondta Feke Györgyi.

Ha csak kevesen is, de mind nagyon élvezték a műsort, úgy vélik, tisztességesen felkészültek a hölgyek. Bóna János, az Egylet elnöke azt mondja: évről évre színvonalasabb és viccesebb előadásokat láthatnak.

– Eredeti műsor volt, szerintem a számokat maguk írták, mármint saját maguk írták, nagyon humoros volt, és úgy érzem, hogy sokkal jobb volt, mint az előző éveknek a műsora – vélekedett.

A klubtagok szinte minden ünnepen kitalálnak valamit, fontosnak tartják, hogy ne csak beszélgetésekkel és játékkal ápolják a kapcsolatokat, hanem saját maguk által kitalált humoros műsorral is kedveskedjenek egymásnak. A szórakozás az előadással nem ért véget, tánccal, jó kedélyű csevegésekkel ünnepelték meg a fiúk napját.


Tovább az archívumra