Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Három napon át vigasság

Három napon át vigasság

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Kézműves vásár, gyermekudvar, étkek utcája és három nap szórakozás. Nem csak a borkedvelők találtak maguknak elfoglaltságot a Bornapok ideje alatt. A színpadon népdalok, jazz, funky, rock és swing slágerek csendültek fel, és idén először a Mátra Művelődési Központ kérdőívezésbe kezdett, hogy felmérjék a kilátogatók igényeit, és a közönség véleménye alapján tudjanak újítani majd a következő években. A szervezők eredményesnek értékelték az idei rendezvényt, melynek harmadik napja főként a gyerekeknek szólt.

Nagy tömeget vonzott már pénteken az idei bornapok első fesztiválzenekara, az Irie Maffia. A 2005-ben alakult banda egymásba mossa a reggae, a hiphop, és a funky stílusjegyeit, ennek eredménye pedig, hogy a banda rövid idő alatt a magyar közönség kedvenc koncertzenekarává vált. A gyöngyösi fellépést a zenekartagok is nagyon élvezték.

A Bornapok közönségével egyébként a szervezők is meg voltak elégedve, úgy látták, idén is kortól, nemtől függetlenül nagyon sokan kilátogattak a rendezvényre. Idén egy kérdőív kitöltésével a közönség igényeit is felmérték.

– A kérdőívezés célja, hogy felmérjük, hogy az emberek honnan érkeznek hozzánk, milyen korosztály az, aki kilátogat, mi az, ami vonzza őket, milyen programok, illetve hogy még miket látnának szívesen – árulta el Farkas Melinda, az esemény egyik szervezője.

Ennek eredményeit pedig igyekeznek majd beépíteni a következő évek rendezvényeibe. Természetesen idén is a fesztivál harmadik napja gyermeknap volt, ám a kicsik egész hétvégén találhattak elfoglaltságot a gyermekudvarban. Itt ugrálóvár, vízilabda és sok más játék várta őket.

– Nagyon mozgalmas és izgalmas programokkal készültünk a gyermeknapra kilátogatóknak. Reggel 10 órakor kezdődtek a színpadi műsorok. A Garagulya Gólyalábas Társulat kezdte a színpadi műsoroknak a sorát, ők már visszatérő vendégek Gyöngyösön, nagyon-nagyon népszerűek, nagyon jó műsort adtak most is – sorolta Cserős Melinda.

A Bornapok a korábbi években folyamatosan rekordot döntött a népszerűségével, a szervezők a továbbiakban is növelni szeretnék a kilátogatók számát.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
09:00
A vasárnapi adás ismétlése
09:00
Műsorismertetés
09:01
Tallózó – válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
09:21
Reklám
09:24
Híradás plusz – megyei hírműsor
09:53
William Ricketts emlékhelye - dokumentumfilm
10:05
Reklám
10:08
Moziklip – mozi magazin - ismétlés
10:21
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból - ismétlés
10:34
Nézőtér – kulturális magazin - ismétlés
11:04
Nápolyi 3. rész - ismétlés
11:30
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Aktuális - hírek röviden
18:02
Mesemondó - Pinocchio 1. rész
18:13
Vidróczki gála 2019 - Szűcsi Gömbőc - Magyarbődi táncok
18:17
Reklám
18:20
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
18:36
Nézőtér - kulturális magazin
19:06
Reklám
19:09
Kápolnapuszta - Bivalyrezervátum - dokumentumfilm
19:30
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
19:46
Egy nap a világ - utifilm sorozat - Azerbajdzsán
20:11
Reklám
20:14
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
20:30
Képújság