Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Betyár Bazár

Betyár Bazár

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Minden hónap első hétvégéjén összegyűjteni a helyi kézműves termékek készítőit, árusait Mátrafüreden egy kirakodóvásárra: ez a Betyár Bazár hagyományteremtő célja. A szervezők a vásár mellett ingyenes programokkal is készültek az idelátogatóknak.

Kézműves termékek egész hada várta az idei második Betyár Bazárra kilátogatókat Mátrafüreden. De a vásárlási lehetőség még önmagában kevés lenne ahhoz, hogy tartalmas kikapcsolódást jelentsen az érdeklődőknek.

A kérdések pedig egy hamisítatlan kincskeresőjáték részei volt. Az első alkalomhoz képest teljesen új helyszíneken, új túraútvonalon, de azonos céllal.

A Gyöngyös-Mátra TDM, a Hightech Sportok Bázisa és kisebb részben a Mátrafüredi Részönkormányzat szervezésében létrejött Füredi Betyár Bazár egy külföldön már ismert jelenség, az outdoor shopping tour meghonosítását is célul tűzte ki. A helyi turizmus

Sok a visszatérő vendég, és alkalomról alkalomra nő az újonnan érkező látogatók száma is. És ez nemcsak az ingyenes rendezvénynek, hanem a termékeknek, a helyszínnek, és a kedves embereknek is köszönhető – fogalmazott a rendezvény szervezője.


Tovább az archívumra