Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Mese cd-ket vehetett át az Epreskert és a Menház úti óvoda Baló Júliától hétfőn Budapesten

Mese cd-ket vehetett át az Epreskert és a Menház úti óvoda Baló Júliától hétfőn Budapesten

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Csakhogy a Menház úti intézet nem rendelkezett a hanganyag lejátszásához szükséges készülékkel, ezért a Mátrai Erőmű vezérigazgatója személyes ajándékként cd lejátszót küldött az óvoda gyerekeinek.

A történet október közepén kezdődött, amikor Bozsik István az egyik kereskedelmi csatorna reggeli műsorában arról hallott, hogy hátrányos helyzetű gyerekek számára lehet pályázni mese cd-kre. A gyerekek át is vehették a lemezeket, csak éppen a Menház úti óvodában nem tudták mivel lejátszani azokat. Ekkor értesítették a Mátrai Erőművet, ahonnan gyorsan jött a segítség. Bárdos Béla, a Mátrai Erőmű Zrt. titkárság és PR vezetője az igazgatóság elnökének személyes ajándékát adta át az óvoda gyerekeinek. Az óvodának minden segítség jól jön – mondta el Langó Zoltánné, a Menház úti óvoda vezetője. A kapcsolat a hanganyag kiadójával nem szakad meg a jövőben sem, mivel a gyerekek rajzaiból – amiket a mesehallgatás közben alkottak – illusztráció készül majd. A képviselő hozzátette, csak odafigyelés kérdése, hogy a hasonló, gesztusértékű kezdeményezéseket be lehessen építeni az óvodák fejlesztési programjába.

 

 

Juhász Éva


Az Aktuális napi hírei (2007-11-15 )

Tovább az archívumra