Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Tartozás és összetartozás – ülésezett a kistérség

Tartozás és összetartozás – ülésezett a kistérség

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A kistérségi tanács legutóbbi ülésén az idei és a jövő évi költségvetés számait egyeztették a tanácstagok. A hulladékgazdálkodási beszámoló kapcsán kiderült: 2009 végéig meghosszabították a gyöngyösi hulladéklerakó engedélyét.

Az első háromnegyed év gazdálkodását értékelve a gyöngyösi kistérségi tanács három települést marasztalt el díjtartozások miatt  – közölte Hiesz György, a tanács elnöke. A három település: Szűcsi, Gyöngyöshalász és Nagyréde.

 

Ezeket az önkormányzatokat akár kizárással is sújthatják – tette hozzá Hiesz György. A 2008-as év költségvetési koncepcióját is elfogadták, takarékos költségvetésre készülnek – új feladatot nem terveznek, a régi feladatokat azonban teljesítik.  A településközösség meghallgatta a hulladékgazdálkodási beszámolót is – itt kiderült: a kistérség mind a GRG-vel, mind a Mátrai Erőművel el tudja képzelni az együttműködést. A gyöngyösi hulladéklerakónak ismét meghosszabították a működési engedélyét –derült ki jelentésből.

 

A tanács döntött a gyermekek átmeneti otthonának jövő évi létrehozásával kapcsolatban a kistérségi központ alapító okiratának módosításáról. Szó esett továbbra a belső ellenőrzés ütemezéséről is.

 

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2007-11-28 )

Tovább az archívumra