Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Évzáró értekezletet tartottak a város polgárőrei

Évzáró értekezletet tartottak a város polgárőrei

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Az ünnepségen Huszár András, a gyöngyösi szervezet vezetője értékelte az elmúlt évi munkát, majd kitüntették 2007 legjobb polgárőreit. A polgárőrök, a bűnmegelőzésben nagy mértékben segítik a rendőrséget- fejtette ki a város új rendőrparancsnoka.

 

 Az elmúlt év problémásabb volt a polgárőrség szempontjából 2006-hoz képest- mondta el Huszár András, a gyöngyösi polgárőrség vezetője. Megnövekedtek a tennivalók. Az önkéntesek főként iskolákat, óvodákat és a város által szervezett rendezvényeket biztosították. Megszüntették a mezőőri szolgálatot, így e feladat átvétele szintén a polgárőrökre hárul.

 

A rendezvényen tiszteletét tette Gyöngyös új rendőrkapitánya, dr. Lóczi Zsolt is. A rendőrparancsnok kifejtette: a polgárőrökkel való együttműködésre a jövőben is komoly hangsúlyt fognak fektetni, hiszen véleménye szerint mindenki a saját tulajdonára figyel oda a legjobban. A polgárőrök, a bűnmegelőzésben nagy mértékben segítik a rendőrség munkáját.

 

Balázs Ernő, a Gyöngyösi Önkormányzat kulturális és idegenforgalmi bizottságának elnöke emlékeztetett: Gyöngyös anyagi erejéhez mérten mindig készségesen támogatta a polgárőrséget. Az idei év még nem ért véget, az ünnepek alatt is szükség lesz a hatékony együttműködésre Gyöngyösön és környékén.

 

 

 

Dely Martina


Az Aktuális napi hírei (2007-12-12 )

Tovább az archívumra