Kezdőlap » Hírek - Aktuális » A gyöngyösi kórházban történt folyosói betegelhelyezésről is kifejtette véleményét Fodor Gábor szabaddemokrata politikus

A gyöngyösi kórházban történt folyosói betegelhelyezésről is kifejtette véleményét Fodor Gábor szabaddemokrata politikus

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A Magyar Gárda-jelenségről azt mondta: a szervezet alkotmányellenes, mivel fegyverhasználatra is tanítja tagjait.

 

A magánbefektető önmagában még nem garancia a jobb működésre, ám tőkét csak ő hozhat az egészségügyi ellátásba – fejtette ki Fodor Gábor szabaddemokrata képviselő televíziónknak. Nincs biztos recept a problémák megoldására, a gyöngyösi kórházban történt visszásságokra viszont orvosság lehet a működtető és a szakminiszter megbeszélése – tette hozzá a honatya.

 

 

Fodor Gábor kifejtette véleményét a Magyar Gárda-jelenségről is. A Parlament emberi jogi bizottságát hosszú évekig vezető politikus tiszteletben tartja a szólás-, és vélemyényszabadságot akkor is, ha egyes nézetekkel nem ért egyet. A Magyar Gárda szerinte egyfajta fegyveres szervezet, amely alkotmányellenes szervezkedésével az állami rendfenntartó szervek szerepét fenyegeti.

 

 

Mint ismeretes, az SZDSZ egri képviselői néhány napja arra tettek kezdeményezést, hogy kitiltsák a megyeszékhelyről a Magyar Gárdát.

 

 

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2008-01-22 )

Tovább az archívumra