Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Hiba magántőke-ellenességgel vádolni a Fideszt, hiszen helyesnek látják mind a gyógyszertárak, mind a háziorvosi praxisok privatizációját – mondta Pokorni Zoltán

Hiba magántőke-ellenességgel vádolni a Fideszt, hiszen helyesnek látják mind a gyógyszertárak, mind a háziorvosi praxisok privatizációját – mondta Pokorni Zoltán

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Ám szerintük a kórházműködtetésben már megálljt kell parancsolni a magántőkének. Minderről Pokorni Zoltán, a Fidesz alelnöke beszélt a párt gyöngyösi fórumán.

A Fidesz alelnöke szerint pártjukat hiba magántőke-ellenességgel vádolni, hiszen helyesnek és jól működőnek látják mind a gyógyszertárak, mind a háziorvosi praxisok privatizációját. Azonban az egészségügyi átalakítás most elért egy határt, melyet nem szabad átlépni – tette hozzá a politikus a művelődési központban.

 

 

Éppen a Heves megyében, az egri kórházdöntés kapcsán történt politikai történések a bizonyítékok arra, hogy helytelen az irány – fejtette ki az alelnök.

 

 

Pokorni Zoltán szerint a vasárnapi népszavazás véget vethet a folyamatnak, melynek végén általában a politikusok épp az ellenkezőjét teszik, annak, amit ígérnek. Hozzátette: végeredményben az egész társadalomnak jó egy olyan ország, ahol a szavaknak súlyuk van, a tetteknek pedig következményük.

 

 

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2008-03-07 )

Tovább az archívumra