Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Pártállás szerint vagy teljes sikerként, vagy a reformok kudarcaként értékelik a megye politikusai a népszavazás eredményét

Pártállás szerint vagy teljes sikerként, vagy a reformok kudarcaként értékelik a megye politikusai a népszavazás eredményét

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Abban azonban egyetértettek, hogy az így kieső bevételeket pótolnia kell a költségvetésnek.

 

Zsebbe nyúló kérdéseknél várható volt, hogy az emberek nemmel szavaznak – kommentálta a vasárnapi döntést dr. Lénárt András, a megyei közgyűlés egészségügyi bizottságának MSZP-s elnöke. Szerinte elsősorban a pártszimpátia alapján voksoltak a polgárok.

 

 

A Fidesz megyei elnöke, Balázs József azt mondta: a rendszerváltás óta nem volt ilyen összefogás a nép oldalán – mint fogalmazott: – az agresszív, gátlástalan politika ellen, s az ország üzent Gyurcsány Ferencnek.

 

 

Az SZDSZ úgy véli: egy szemléletváltozást akadályozott meg a népszavazás, mely szerint az állampolgároknak ideje öngondoskodóknak kell lenniük.

 

 

Nyerges Andor, az MDF megyei elnöke is azt nyilatkozta a megyei hírlapnak: a nép üzent azoknak, akik megfelelő előkészítés nélkül hoznak reformdöntéseket. Egy valamiben minden párt egyetért: abban, hogy a kieső bevételeket pótolni kell majd a költségvetésben.

 

 

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2008-03-10 )

Tovább az archívumra