Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Sikeres volt a Gyöngyösi Sport és Rendezvénycsarnok első nagyobb szabású koncertje az elmúlt hétvégén

Sikeres volt a Gyöngyösi Sport és Rendezvénycsarnok első nagyobb szabású koncertje az elmúlt hétvégén

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Több mint 2000- en Republic rajongó tombolt a küzdőtéren és a szektorokban.

Több mint 2000 ember tombolt önfeledten az elmúlt hétvégén a Sport és Rendezvénycsarnokban, ahol a sztárvendég a Republic volt. Juhász Péter a Sportcsarnok vezérigazgatója elmondta, minden rendben működött, nem volt semmilyen technikai probléma. Ez köszönhető a koncertet megelőző nagymértékű terepszemlének. Kiemelt feladat volt a fellépők és a közönség védelme is. Ezen kívül a küzdőteret- mivel sport célokat szolgál- le kellett védeni, erre a gumiszőnyeg kiváló volt.

A Republic együttest Magyarország egyik kiváló rock zenekaraként tartják számon. 1990. február 23.-a óta emberek ezrei látogatnak el koncertjeikre, és a legkisebbektől a legidősebbekig mindenki ismeri és szereti zenéiket. Ez tartja toppon az együttes tagjait is, a közönség szeretete.

Ez az idei év első nagyszabású rock koncertje volt, és a tervek szerint még nincs vége. Október 11.-én Magyarország másik legnagyobb rock zenekara lép majd színpadra, az Edda, amire szintén hasonlóan nagy tömeget várnak majd.

 

 

Dely Martina


Az Aktuális napi hírei (2008-03-25 )

Tovább az archívumra