Kezdőlap » Hírek - Aktuális » A legtöbben ezen a május elsején is a Pipishegyen fogyasztották el ünnepi sörüket és virslijüket

A legtöbben ezen a május elsején is a Pipishegyen fogyasztották el ünnepi sörüket és virslijüket

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A felhőtlen szórakozást a felhők lovagjai mellett a földi kiszolgálószemélyzet biztosította: Bódi Guszti, Kovácsovics Fruzsina, és a fiatal dj-tehetségek.

Idén is volt május 1 a Pipishegyen, az érdeklődőket természetesen egy kisebb légiparádé várta fenn . Volt, aki Veres Zoltán műrepülő bajnok zenei aláfestéssel megrepült bemutatójára érkezett, és volt, akit az amatőr lemezlovasok párbaja vonzott. A szervezők délelőtti becslésük alapján közel ötezer résztvevővel számoltak.

 

Bódi Guszti, az egyik fellépő sztárvendég is többször járt már a pipishegyi repülőnapon, de leginkább alulról szemléli az eseményeket – mint mondta, ő nem szeret felszállni magasra.

 

Akinek viszont nem volt tériszonya, kipróbálhatta a sétarepülést, megtekinthette a harci helikopter-bemutatót, a Malév-kötelék ballonvadászatát, vagy maradhatott a földön Kovácsovics Fruzsina, a Fortuna Tánccsoport, a  bábszínház vagy a gyermekszépségverseny kapcsán.

 

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2008-05-01 )

Tovább az archívumra