Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Gyöngyös kormánypárti képviselői támogatják Gyurcsányt

Gyöngyös kormánypárti képviselői támogatják Gyurcsányt

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Ahogyan arról már az országos híradásokból értesülhettek, pénteken bizalmi szavazást tartanak a Parlamentben a kormányfő személyéről, és a kormány programjáról. Az MDF javaslatára névszerinti szavazás lesz. Az Aktuális a térség országgyűlési képviselőit kérdezte a voksolás lehetséges kimeneteléről.Pénteken, a Parlament rendkívüli ülésén Gyurcsány Ferenc miniszterelnök kezdeményezésére bizalmi szavazást tartanak a kormányfő személyéről és a kormány programjáról.

 

 

Magda Sándor, MSZP-s országgyűlési képviselőtől híradónk megtudta: támogatni fogja a miniszterelnököt a szavazáson. „Megítélésem szerint a szocialista frakció egyhangúlag amellett voksol majd, hogy Gyurcsány Ferenc kormányozza az országot” – mondta el kérdésünkre Magda Sándor.

 

 

A térség szabaddemokrata országgyűlési képviselője, Fodor Gábor szintén bizalmat szavaz a kormányfőnek. Az Aktuális kérdésére Fodor elmondta: az SZDSZ-en belül abban egyetértés van, hogy a miniszterelnököt támogatni kell, sőt, magát a bizalmi szavazást is jó kezdeményezésnek tartják. Hozzátette: arról viszont már különböznek az elképzelések, hogy az SZDSZ cserébe mit várhat el. Fodor Gábor kijelentette: arra számít, hogy a miniszterelnök pénteken megkapja a támogatást a koalíciótól.

 

 

Molnár Kata


Tovább az archívumra