Till Attila médiaművészből lett kulturális újságíró, majd valóságshow-műsorvezető. Saját bevallása szerint sosem akart tv-s lenni" /> Till Attila médiaművészből lett kulturális újságíró, majd valóságshow-műsorvezető. Saját bevallása szerint sosem akart tv-s lenni" />

Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Till Attila Gyöngyösön

Till Attila Gyöngyösön

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Till Attila médiaművészből lett kulturális újságíró, majd valóságshow-műsorvezető. Saját bevallása szerint sosem akart tv-s lenni, de a Big Brother és a Megasztár meghozták neki az országos ismertséget. Tilla a Liberális Klub vendégeként járt Gyöngyösön. Till Attila nem átlagos figura. A szakközépiskola előtt egy híradástechnikai iskolába járt, ahol – mint elmesélte – az ellenállások, a kék köpeny, és a fiúosztály végképp ébresztette, hogy neki az alkotás, a szabadság való. A Török utcai Képzőművészeti Szakközépiskola, ismertebb nevén a „Kisképző”, rengeteg tehetséget nevelt ki: Tilla iskolatársa volt például a színész Szabó Győző és több mai reklámszakember. Az extravagáns megjelenéséről ismert műsorvezető saját bevallása szerint soha nem akart tv-s lenni. Aztán addig keverte társaival a talk-showt a színházzal, az underground zenét a videofilmekkel, míg a médiában kötött ki. A Múzsa című kulturális műsorban több fiatal főiskolás – Batiz András és Kolosi Péter is – lehetőséget kapott. Ide hívták Till Attilát, ő pedig szívesen ment.

 

 

Évekig kulturális újságírással foglalkozott, ’99-ben az év riportere, 2005-ben pedig az év műsorvezetője lett. Ez utóbbit a Megasztárnak köszönheti, de a szórakoztató műfajban nem ezzel a produkcióval vált ismertté. A Big Brother showman-jének szerepére régóta vágyott.

 

 

Nemcsak a felesége, de ő maga is kritikus televíziós szerepléseivel kapcsolatban. Jó művész szerinte az, aki egyszerre tehetséges és okos, de kell hozzá jó ízlés és felszabadultság is. Till Attilának pedig van gyakorlata a tehetségek felfedezésében. A 2 mega-produkció között azért vannak különbségek, de a Megatáncba sem csak profik fognak bekerülni – súgta meg az új műsorról Tilla.

 

 

Molnár Kata


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
09:00
A vasárnapi adás ismétlése
09:00
Műsorismertetés
09:01
Tallózó – válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
09:22
Reklám
09:25
Híradás plusz – megyei hírműsor
09:54
Zongoraavató hangverseny (részlet)
10:09
Reklám
10:12
Moziklip – mozi magazin - ismétlés
10:24
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból - ismétlés
10:37
Nézőtér – kulturális magazin - ismétlés
11:05
Nápolyi 3. rész - ismétlés
11:30
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Aktuális – hírek röviden
18:02
Mesemondó - Pöttöm Panna 1. rész
18:11
GYÖNGYike Folklórfesztivál 2021. - Tomory Gábor Néptánciskola
18:17
Reklám
18:20
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
18:36
Nézőtér - kulturális magazin
19:05
Reklám
19:08
Márkus Liza és Gonda László koncertje
19:30
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
19:46
A könyv testvér dicsérete - Ferencesek Gyöngyösön - dokumentumfilm
20:11
Reklám
20:14
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
20:30
Képújság