Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Ciklus-kezdés Jászárokszálláson

Ciklus-kezdés Jászárokszálláson

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Az önkormányzati választásokon továbbra is Gergely Zoltán polgármesternek szavaztak bizalmat a jászárokszállásiak. A település polgármesterét a következő négy év feladatairól, a tervezett beruházásokról kérdezte híradónk.A jászárokszállási útfelújítás folytatásáról még az előző testület határozott. Ennek keretében aszfaltburkolatot kap a Patak, Sport, Ötvös, Hámán Kató, Blaha, Városkert, Alkotmány, Bem József utca.
Állami támogatásoknak, pályázatoknak és egyéb forrásoknak köszönhetően az elmúlt 4 évben a benyújtott pályázatok 60%-a eredményes volt; így 1,5 milliárd ft-ot fordított az önkormányzat különböző beruházásokra. A most kezdődő ciklusra a városnak már kész tervei vannak a kulturális központ megépítésére, az óvodacentrum kialakítására, útfelújításokra és kerékpárút-építésre. Az ipari parkban jelenleg 13 cég 2500 munkahelyet ad a jászárokszállásiaknak.
Az új beruházás 300 új munkahelyet teremt majd a településen. De szükség van az infrastruktúra-fejlesztés felgyorsítása – véli el Gergely Zoltán polgármester. A tervek szerint a termálfürdő fejlesztésére is folytatódhat az új ciklusban, ami magába foglalja egy új élménymedence megépítését is. Gergely Zoltán hozzátette: bízik abban, hogy a folytatásban is konstruktív együttműködésre számíthat a testület tagjaival.
Molnár Kata               


Tovább az archívumra