Kezdőlap » Hírek - Aktuális » A tudatos nevelésről és a gyerekek készségeinek fejlesztéséről írt könyvéről tartott előadást a pedagógusoknak Deákné Bancsó Katalin író

A tudatos nevelésről és a gyerekek készségeinek fejlesztéséről írt könyvéről tartott előadást a pedagógusoknak Deákné Bancsó Katalin író

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A tudatos nevelésről és a gyerekek készségfejlesztéséről írt könyveit Deákné Bancsó Katalin nem mint biológia földrajz szakos pedagógus, hanem mint anya írta.

Első gyermeke születése után döntött úgy, hogy összegyűjti az összes olyan gyakorlatot, amit játszott a néhány hónapos Dorkával. Ezek a feladatok tematikusan felépítettek és játékosan közelítik meg a legkisebbeket is. Az író első könyvét még 1993-ban adta ki, azóta még 11 könyve jelent meg és elindította a Tudatos nevelés programot. Lánya ugyan a játékokra már nem emlékszik, de a módszer előnyeit érzi, hiszen mai napig a legjobb barátnőjének tartja édesanyját.
A bemutató után a szerző szakmai fórumot tartott szülőknek és gyakorló pedagógusoknak a játékos módszerről és annak tapasztalatairól.

Dely Martina


Az Aktuális napi hírei (2008-09-29 )

Tovább az archívumra