Kezdőlap » Hírek - Aktuális » A turisztika és a mikrovállalkozások fejlesztési, és ezek finanszírozási lehetőségeiről tartottak előadást Abasáron

A turisztika és a mikrovállalkozások fejlesztési, és ezek finanszírozási lehetőségeiről tartottak előadást Abasáron

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Az új Magyarország Vidékfejlesztési Program pályázatainak benyújtási határideje november 30.

Az új Magyarország Vidékfejlesztési Program tekintetében szeretnék a település lakóit, mezőgazdasági termelőit, vagy turisztikai fejlesztések szempontjából érdekelt vállalkozóit tájékoztatni arról, hogy milyen lehetőségek vannak a program keretein belül – mondta Dr. Lénártné Benei Anikó a tegnapi előadáson.

A jelenlévőket a helyi vidékfejlesztési iroda képviseletében Bárdosné Kocsis Éva tájékoztatta, valamint az egyik hazai bank két képviselője beszélt a finanszírozási lehetőségekről. A meglévő vállalkozások pályázhatnak gép- és eszközbeszerzésre, épületgépészet valamint infrastruktúrafejlesztésre is. Turisztikai szempontból pedig falusi szálláshelyek kialakítása valamint borturisztikai szolgáltatásokra alapuló fejlesztések lehetségesek. A lakosok nagy része ilyen szempontból érdekelt.

A község önkormányzata olyan pályázatokban vállal szerepet, amelyek a település igényeit leginkább kielégítik, és kiaknázzák a község turisztikai és mezőgazdasági adottságait. A pályázatok benyújtási határideje november 30.

Sütő Dániel


Az Aktuális napi hírei (2008-10-28 )

Tovább az archívumra