Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!
Céljuk, hogy segítséget nyújtsanak a társaiknak abban, hogyan lehet gyorsan, finomat főzni.
Céljuk: hogy a háziasszonyoknak olyan főzési tanácsokat adjanak, amiket a mai rohanó világban is hasznosítani tudnak. Ezenkívül szeretnének segíteni abban, hogy olyan ételeket készítsenek el, amiket nem mindenki mer bevállalni, mondván: nehéz és körülményes.
A legutóbbi foglalkozáson csalamádés csirkét készítettek el közösen a Jászárokszállásiakkal, mindössze 20 perc alatt.
December pedig a karácsonyi készülődés jegyében telik majd, így a Főzőklub is ehhez igazodik. Karácsonyi, asztali dísztárgyakat, gyertyákat, és tipikus ételeket fognak készíteni, segítve ezzel a háziasszonyok ünnepi készülődését. Jövőre pedig, szeretnék, ha a tagok saját maguk, egyedül főznék meg készre az ételeket minél hamarabb.
Dely Martina