Harmadik éve, hogy az abasári idősek otthona októberben az idősek hónapja alkalmából gazdag programmal várja nemcsak az otthon lakóit," /> Harmadik éve, hogy az abasári idősek otthona októberben az idősek hónapja alkalmából gazdag programmal várja nemcsak az otthon lakóit," />

Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Idősek hónapja Abasáron

Idősek hónapja Abasáron

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Harmadik éve, hogy az abasári idősek otthona októberben az idősek hónapja alkalmából gazdag programmal várja nemcsak az otthon lakóit, hanem a község minden korosabb polgárát. Az idén Botár Attiláné goblein-kiállításával vette kezdetét a rendezvénysorozat.Lénártné Benei Anikó, Abasár polgármestere majdhogynem mindennapos vendég az abasári idősek otthonában. Szeret tevékenykedni az idősekért. Mostani látogatása azonban ünnepi volt, hisz a sokak által várt idősek hónapja rendezvénysorozatot indította el Botár Attiláné goblein-kiállításának megnyitásával. A település vezetője hangsúlyozta, tudatosan törekedtek arra, hogy a máshol ilyenkor szokásos ki-mit-tudokkal szemben most az idősek kézügyességét próbálják megmozgatni. Szabó Péter, az intézmény vezetője kiemelte, nemcsak a kiállítás, de valamennyi októberi programjuk nyilvános a község lakói számára.

 

A hónap során többek között mátrai kirándulásra és zeneiskolások koncertjére várják az időseket. Október 26-ára pedig egész napos programot szerveztek számukra, amely majd a közösen főzött vacsora elköltésével és egy nótaénekesnő műsorával zárul.

 

 

Borbándi Erik


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
Békebeli Budapest - ismeretterjesztő film
15:24
A javasasszony unokája - dokumentumfilm
15:41
Tallózó – válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
16:01
A Szomszéd vár - turisztikai magazin - ismétlés
16:31
Reklám
16:34
G25 – gazdasági magazin - ismétlés
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Tallózó – válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:21
Reklám
18:23
Híradás plusz – megyei hírműsor
18:52
Mesemondó - Pamela Dalton: A milliomos macska 5. rész
19:06
Reklám
19:09
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból - ismétlés
19:35
Nézőtér – kulturális magazin - ismétlés
20:04
Nápolyi 3. rész - ismétlés
20:30
Képújság