Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Jubileumi alkalommal ötödjére szerveztek Bottyán kupát a Vak Bottyán János Szakközépiskolában.

Jubileumi alkalommal ötödjére szerveztek Bottyán kupát a Vak Bottyán János Szakközépiskolában.

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A megye több kollégiuma jelen volt az eseményen. Hevesről, Mátrafüredről és Gyöngyösről érkeztek a tanulók, akik négy sportágban versengtek.

Asztalitenisz, kispályás football, sakk és bowling. Hagyományteremtés céllal 2002-ben volt először Bottyán kupa. Az idein is több megyei kollégium jeleskedett diákjaival.

A kollégiumi műhely célja a pedagógiai módszercserén kívül a kollégiumok életének, gondjainak megismerése volt. A közös tapasztalatcserén keresztül lehetővé vált a nyitottabb együttműködés a kollégiumok között. Közös sportversenyeket, színházlátogatásokat és kulturális programokat szerveznek.

Az első helyezettek természetesen serleget kaptak, valamint minden résztvevő meglepetésben részesült egy kis füzet formájában, amiben a Bottyán kupa 5 éves történetét olvashatják. Fociban és asztaliteniszben a mátrafürediek, sakkban a berzések, bowlingban pedig a bottyánosok végeztek első helyen.

Sütő Dániel


Az Aktuális napi hírei (2008-11-24 )

Tovább az archívumra