Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Felesleges KRESZ-táblákat kereshetnek a táblavadászok

Felesleges KRESZ-táblákat kereshetnek a táblavadászok

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Ezt a Heves Megyei Baleset-megelőzési Bizottság írta ki azzal a céllal, hogy javítsák a közlekedésbiztonságot és a felesleges büntetést is elkerülhessék az autósok. Akik szemfülesek és valós problémát tárnak fel, sorsoláson vesznek részt, a fődíj egy ingyenes vezetéstechnikai képzés.

Jelenleg nincs Gyöngyösön feleslegesen kint felejtett kresz-tábla, legalábbis Dr. Széchy Zsolt rendőr őrnagy ezt állítja. Tavaly több lakossági bejelentét is megvizsgáltak, talán ezért nincsenek most ilyen észrevételek.

Pedig nemcsak a hatóság munkáját segítenék, hanem értékes jutalomban is részesülne az a szemfüles táblavadász, aki kiszúrja a helytelenül kihelyezett, illetve otthagyott táblákat.

Az akció november 20.-tól december 20-ig tart. A rendőrség arra kéri a közlekedőket, ha találnak olyan táblát, amit szerintük indokolatlanul helyeztek ki, azt fényképezzék le. A képet pedig a pontos helyszín és a megtaláló elérhetőségének megjelölésével juttassák el levélben a Heves Megyei Baleset-megelőzési Bizottságnak, illetve a Gyöngyösi Rendőrkapitányságnak.

Hliva Éva


Az Aktuális napi hírei (2008-11-26 )

Tovább az archívumra